Home

Home

 

Mededeling bestuur, Up-to-date houden van gegevens!

Gisteren, 28 juni 17:00  Beste leden, Wij merken dat bij verhuizingen niet altijd adreswijzigingen worden doorgegeven. Dit geldt ook voor andere wijzigingen, zoals: telefoonnummers, e-mailadressen en/of bankgegevens. Het lijkt ons voor zowel club als onze leden handig dat dit up-to-date is. Mocht je als jeugdspelers naar de senioren gaan is het misschien ook handig je eigen nummer en eigen e-mailadres door te geven. Wijzigingen kunnen doorgegeven worden via de mail: ledenadministratie@ona53.nl Alvast bedankt. Het bestuur

67x gelezen

Voorlopige teamindeling Jeugd voor het seizoen 2022 - 2023.

25 juni 20:45  Geachte jeugdleden, Bijgaand de voorlopige teamindeling voor aankomend seizoen. We hebben ons best gedaan om tot een zo goed mogelijke indeling te komen en hebben ook spelers een leeftijdscategorie hoger in moeten delen. De reden daarvoor is dat we in de eigen leeftijdscategorie te weinig spelers hadden om een team te kunnen vormen. De mogelijkheid is wel aanwezig dat we alsnog zullen moeten schuiven met spelers. Mochten we onverhoopt spelers vergeten zijn of zijn er vragen over de indeling, laat het ons dan even weten. Je kunt een mail sturen naar jeugdcommissie@ona53.nl. Met sportieve groeten, De jeugdcommissie meer »

231x gelezen

MO17 klaar voor het nieuwe seizoen.

25 juni 20:30  Het nieuwe seizoen zullen de trainingen van de MO17 worden geleid door Carlo Leander en Harry Folmer. Zij zullen worden geassisteerd door Gera Kelder. De nieuwe leidster van de MO17 wordt Yvonne Slots. Alleen al met zo'n staf beloofd het een geweldig seizoen te worden. Heel veel succes allemaal. meer »

63x gelezen

EINDE SEIZOEN 2021-2022 MET SLOTDAG BIJ ONA ’53.

18 juni 21:30  Jeugd en senioren trotseren hitte met spelletjes en voetbal. meer »

196x gelezen

Slotwedstrijden ouders tegen jeugd

16 juni 10:45  Woensdag wat foto’s mogen maken van enkele slotwedstrijden van ONA-jeugd tegen ouders. Dit als afsluiting van het seizoen. Altijd leuk om te zien.meer »

93x gelezen

SPANNENDE STRIJD OP DE DINSDAGAVOND

15 juni 16:45  Het werd dinsdag voor de jongere meisjes geen gewone trainingsavond, maar de slot trainingsavond van het seizoen. Het team van Niek Slots en Remon de Leeuw, was te vinden op een gedeelte van het kunstgrasveld, waar ook diverse ouders in sportkleding waren verschenen om een wedstrijd te voetballen tegen hun kind en de teamgenootjes. Zover ik heb kunnen waarnemen was het een wedstrijd met veel kansen voor beide partijen,die tenslotte eindigde in een 5-5 gelijkspel. Een ding is welhaast zeker, de kinderen gaan na een goede nachtrust weer gewoon naar school. Van de ouders is niet zeker of zij morgen de dag goed doorkomen. Spierpijn en grote vermoeidheid zullen dan wel het gevolg zijn van een partijtje voetbal tegen de jeugd.meer »

96x gelezen

Marco Heimensentoernooi

13 juni 11:30  Zaterdag 11 juni 2022 stond in het teken van het Marco Heimensentoernooi. In tegenstelling tot voorgaande jaren was er door de organisatie dit jaar gekozen voor een 7 tegen 7-toernooi in plaats van 11 tegen 11. Uiteindelijk hadden 17 teams zich opgegeven. Deze werden onderverdeeld in 4 poules: 35-, 35+, dames en een wat sterkere poule. meer »

203x gelezen

Familiedag ONA '53 zaterdag 18 juni 2022

8 juni 13:15  Op zaterdag 18 juni 2022 houdt ONA '53 de afsluiting van het seizoen voor zowel de jeugd als de senioren met de traditionele familiedag meer »

223x gelezen

Penaltybokaal JO8-3JM en MO10-1

8 juni 12:45  Afgelopen dinsdag hadden Raymon, Remon en Niek, de trainers van de JO8-3JM en MO10-1, samen met leider Jeffrey de Penalty Bokaal georganiseerd. De winnaar van deze training mocht aan het eind van de avond zich een penalty expert noemen en een heuse wisselbeker mee naar huis nemen. Om de penalty's van de kinderen te stoppen, hadden de trainers de keeper van het Vrouwen 1 van ONA'53 uitgenodigd.meer »

33x gelezen

Vrouwen 1 sluit succesvol seizoen af met een overwinning

6 juni 21:15  Afgelopen zondag speelden de dames van ONA ’53 vrouwen 1 de laatste competitiewedstrijd tegen RKHVV vrouwen 2. Er stond niets meer op het spel, want de dames waren al verzekerd van een 2e plaats. meer »

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!