𝗪𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱𝗳𝗼𝘁𝗼'𝘀 𝗙𝗼𝗿𝘁𝗶𝘀𝘀𝗶𝗺𝗼 - 𝗢𝗡𝗔'𝟱𝟯 𝟭-𝟮

25 maart 2024 13:15

In een gelijk opgaande wedstrijd tussen Fortissimo en ONA werd er in het eerste kwartier al twee keer gescoord. Jasper Slenters bracht ONA in de 10e minuut op een 0-1 voorsprong waarnaar Fortissimo 5 minuten later de stad weer gelijk trok.

Daarmee was 1-1 de ruststand.
In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Een gelijk opgaande strijd waarin het veldspel van ONA gedurende de wedstrijd een stuk beter werd dan in het grootste gedeelte van de 1e helft. Zowel Fortissimo als ONA hadden zich een paar minuten voor tijd waarschijnlijk al bij een gelijkspel neergelegd maar daar dacht Emiel Cortenbach anders over. Hij was het die met een snoeihard schot in de slotminuut de drie punten veilig stelde. Met dit resultaat heeft ONA zich goed herpakt na de nederlaag van vorige week en blijven we meedoen om de bovenste plekken in de competitie.

Aankomende week liggen we een weekje stil om op zaterdag 6 april a.s. de competitie te hervatten met een uitwedstrijd tegen CDW in Wijk bij Duurstede.