ONA '53 1 en SV DFS 1 in balans.

15 april 2024 11:30

Afgelopen zaterdag (d.d. 13-04) trapten om 15:00 uur de eerste teams van ONA '53 en SV DFS hun wedstrijd af op Sportpark Van Ketwich Verschuur. Voor het publiek waren het heerlijke omstandigheden rond het Kustgras, maar voor de spelers zal het zwaar zijn geweest!

De eerste 10 min. nam ONA '53 direct het initiatief om snel de eerste treffer te realiseren. Na dit eerste deel ging de wedstrijd gelijk op en had ONA '53 wel meer balbezit, maar SV DFS maakte de doelpunten. In de 21ste minuut en de 40ste minuut sccorde Otto van Setten de 0-1 en de 0-2, dit was ook direct de ruststand.

Na de thee maakte in de 62ste minuut Sam van Hasselt er zelfs 0-3 van. Dit was uiteindelijk het moment dat ONA '53 nog meer het iniatief nam en dit resulteerde in de 63ste minuut tot de 1-3 door Niek. Een minuut later scoorde ONA '53 zelfs de aansluitingtreffer door Fabian. Waarna in de 79ste minuut de comeback vorm gegeven werdt door Niek. Beide ploegen kregen nog kansen voor de volle drie punten, maar er werdt niet meer gescoord, Eindstand 3 - 3.

DSC_1082.JPGDSC_1092.JPGDSC_1093.JPGDSC_1111.JPGDSC_1112.JPGDSC_1114.JPGDSC_1120.JPGDSC_1127.JPGDSC_2603.JPG

Bron: Gerard Vos