Vrouwen 1 toont veerkracht tegen Driel

24 maart 2024 10:45

Tussen de buien door werd afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen de nummer 3 RKSV Driel Vrouwen 1 gespeeld. Om 14.30 uur werd onder leiding van scheidsrechter Drenth de aftrap genomen.

Het spel van de Wageningse dames liep aardig goed en wisten elkaar goed te vinden. Toch was het Driel die, mede dankzijde harde wind mee, de kansen creëerden. Keepster Janiek wist het doel nog lang leeg te houden, maar toch werd er uit een standaardsituatie de 0 – 1 gescoord. Dit was tevens de ruststand. In de rust werd door trainer Marco, die bezig is aan zijn laatste seizoen bij de  vrouwen van ONA, de koppies weer in de juiste richting gezet en zei dat het op z’n minst 2 – 1 zou moeten worden.

Na de rust waren de dames weer opgeladen en gingen goed van start. Het publiek krijg mooi dynamisch voetbal te zien. spel Na veel kansen kreeg Anouk de bal mooi voor de voeten, waardoor de 1-1 werd gescoord. 10 minuten was het Heleen die 2-1 in het net wist te rammen. Toen scheidsrechter Drenth had afgefloten, gingen de dames vol blijdschap met de winst richting de kleedkamer. Volgende week spelen de dames uit, tegen de nieuwe nummer 3, DIO in Afferden.