0 - 6

ONA'53 JO13-1

D-Pupillen, D1, 2e klasse 05

3 maart 2012 11:15

Zaterdag 3 maart - Met een compleet team gingen we op pad voor de wedstrijd tegen Barneveld D1.
Voor de wedstrijd werden er nog cadeautjes gegeven aan Nick en aan Marcel, voor Nick omdat hij ongeveer 2 maanden naar Amerika gaat en aan Marcel omdat hij net 50 was geworden. Het mooiste cadeau zou een overwinning zijn, en dat is gelukt!

Vanaf de eerste minuut was ONA al sterker. We kwamen in de 5e minuut voor door een volley van Mat uit een corner van Emiel. Ongeveer tien minuten later scoorde Emiel met een schot via de binnenkant paal, na een dribbel vanaf de middellijn. Hij had woensdag vast naar Arjen Robben gekeken. In de 20eminuut kwam de bal ongelukkig tegen de hand van Björn, dus het was een penalty. Gelukkig stopte Ricky de penalty met een mooie redding uit de benedenhoek. Een paar minuten later scoorde Emiel uit een pass van Job. Dus het stond 0-3 voor ONA met de rust.

Na de rust scoorde Job al snel de vier nul. Daarna stond de spits van Barneveld oog in oog met Ricky en opnieuw wist hij met een redding een tegendoelpunt te voorkomen. Het vijfde doelpunt werd gemaakt door Milan uit een 1-2tje met Björn. Tenslotte scoorde Menno met een hard krulschot vanaf de rand van het zestienmetergebied.