7 - 2

Bemmel SC F2

F-Pupillen (voorjaar), F1, 2e klasse 06

3 maart 2012 10:30

De eerste wedstrijd na de winterstop mocht het F1 van ONA het in een thuiswedstrijd opnemen tegen Bemmel F2. Al vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter en leider Arthur Coevert, zocht ONA de aanval.

Dit resulteerde in de 8e minuut van de wedstrijd in een fraai doelpunt van Thijmen. Nog geen drie minuten later was het Daan die scoorde en ONA op 2-0 voorsprong bracht.  In de 17e minuut van de wedstrijd kreeg Sem, door goed samenspel, de bal aangespeeld  en bracht hij de stand op 4-0. Met deze riante voorsprong brak de rust aan.

Na rust verslapte ONA een moment en al in de 3e minuut na de hervatting bracht Bemmel de stand op 4-1. Bemmel werd wat gevaarlijker, maar de goed keepende ONA doelman wist erger te voorkomen. Het was in de 9e minuut van de 2e helft dat ONA een actie van Sem bekroond zag met weer een doelpunt. Stand 5-1. Dit was echter van korte duur, want Bemmel wist goed 2 minuten daarna de stand op 5-2 te brengen. Voorde rest van de wedstrijd kwam ONA niet meer in gevaar en was het Boris die in de 13e minuut de stand op 6-2 bracht. In de 17e minuut was het Sem die de eindstand bepaalde en ONA op 7-2 bracht.

Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken, een wedstrijd ook waarbij twee teams soms heel leuk voetbal lieten zien en de scheidsrechter onopvallend aanwezig was bij deze sportieve ontmoeting.