ONA'53 JO13-1

D-Pupillen, D1, 2e klasse 05

28 april 2012 9:00

Na de topper tegen Bennekom D2 van vorige week, moesten we deze zaterdag vroeg spelen tegen de nummer vier SDV Barneveld D2. We misten Sven omdat hij vorige week zijn pols gebroken had, daarom keek hij mee op de bank.

De wedstrijd begon en gelijk was er druk van ONA. Er was gelijk al een schot van Menno maar de keeper hield de bal. Na een paar goede kansen was er een vrije trap op 25 meter en Dean schoot op het doel. De keeper blunderde en liet de bal door zijn handen glippen. 0-1.

Ongeveer 5 minuten later kwam er een bal voor. Jop liet de bal lopen voor Emiel en hij gaf een strakke voorzet op Bjorn en hij kon hem zo intikken. 0-2. In de rust werd ons verteld dat we de 0-3 en de 0-4 moesten maken en dat we er dan zouden zijn. Maar dat liep anders.

SDVB startte de eerste helft heel goed en scoorde gelijk. 1-2. Het ging niet zo goed in de verdediging van ONA. Maar toen werd Nando ingeschakeld en hij scoorde de 1-3. Toen ging het even niet zo goed met ONA. Na veel meer kansen voor SDVB scoorden ze de 2-3. Het werd weer spannend.

Toen kreeg ONA weer kansen en na veel kansen voor Job, Menno en Nando kwam er uiteindelijk dat verlossende doelpunt. Nando kwam van de zijkant aanlopen, speelde een paar man en de keeper uit en rondde het koel af.