DTS '35 D2

D-Pupillen, D1, 2e klasse 05

19 november 2011 10:30

Het was vandaag een spannende dag want wij moesten tegen DTS D2 de medekoploper in onze competitie. Onze trainers zeiden dat we meteen scherp moesten zijn en nou dat waren wij ook.

In de 1e 5 minuten van de wedstrijd kregen Emiel en Menno allebei al een kans om te scoren maar helaas geen goal. Ook in de 2 corners die wij kregen kwam geen goal uit.
DTS stond flink onder druk want wij gingen heel goed van start.

In de 10e minuut nog een grote kans voor Emiel maar we hadden weer pech maar wij waren wel veel beter. In de 13e minuut scoord Emiel na een mooie voorzet van Menno eindelijk de verdiende 1-0. 2 Minuten later is het 2-0 een mooi goal van Menno tussen de palen. Na 20 minuten voetballen maken wij via een vrije trap 3-0. En weer 2 minuten later een hele mooie aanval van Emiel naar Menno maar de bal ging net naast. Ook wordt nog een goal afgekeurd van ons het zou een handsbal zijn.

Nog net voor rust scoren wij nog een keer 4-0. Met een 4-0 ruststand houden wij even pauze.In de rust werd ons nog een keer gezegd dat we scherp moesten blijven ook al stonden wij voor. In de 10e minuut van de 2e helft krijgen wij een tegen goal 4-1. Maar als we 15 minuten hebben gevoetbald in de 2e helft maakt Milan de 5-1. 5-1 Is ook de eindstand wij hebben medekoploper DTS D2 verslagen. Ook onze verdedigers Dean,Liam.Bas en Sven waren super goed. Ik denk dat wij vandaag heel goed hebben gevoetbald en kunnen wij heel blij zijn met