D-Pupillen, D1, 2e klasse 05

15 oktober 2011 10:15

Wedstrijdverslag ONA D1 - Stroe D1

ONA D1 moest zaterdag uit tegen de hekkensluiter van de competitie. We vertrokken ruim op tijd. Maar trainer van Dulm was de tenues vergeten. Hij reed weer snel terug naar huis, en de D1 moest de warming-up in hun trainingspak en gewone kleren doen. Jan-Willem had hard gereden en hij was snel weer terug. Dus we hadden de shirtjes weer.

De wedstrijd begint en na een paar kansen is het in de 12de minuut raak. Emiel neemt een corner en de bal valt buiten het strafschopgebied en daar staat Milan hij past naar Menno en die scoort. 2 minuten later schiet Nando de bal in het net, de keeper raakt de bal nog aan maar hij zit. De 17de minuut: Job scoort uit een voorzet van Menno. En dan scoort vv Stroe de 1-3 en 5 minuten later de 2-3. Maar ONA wil winnen en Job scoort twee keer achter elkaar: 2-5. Dan is het rust.

En de coach is niet zo blij want het loopt niet zo lekker, hij pept ons op en we beginnen weer vol goede hoop aan de tweede helft. We beginnen goed en Bjorn scoort gelijk in de 1ste minuut van de tweede helft. Dan geeft Menno in de 8ste minuut van de tweede helft een mooie lage bal op Emiel, en Emiel scoort. 3 minuten later wordt Emiel onderuitgehaald in het strafschopgebied. Strafschop, Milan neemt de bal en schiet hem beheersd binnen. 5 minuten later schiet Menno vanaf 20 á 25 met uit stilstand in de kruising. 9-2. En Job scoort de 10-2. Dan scoort Nando er nog twee. De eindstand in Stroe is 12-2.

Een hele mooie prestatie van de D1 van ONA. ONA was de hele wedstrijd, maar vooral de tweede helft een team. Duidelijk niveauverschil met de hekkensluiter. Het team heeft weer een mooie overwinning geboekt.