Accommodatie

Onbekend

Wedstrijdverslag ONA D1 – WAVV D1

Zaterdag 8 oktober kregen we onze buren op bezoek. We begonnen wat later dan gepland omdat het veld nog niet beschikbaar was.

Na de ruime overwinning op WAVV tijdens de bekerwedstrijd vorige keer hadden we weinig te vrezen. Het werd dan ook 1-0 voor ons na ongeveer 10 minuten spelen door een doelpunt van Milan. Kat in het bakkie dachten we dus. Maar dit bleek anders te lopen want WAVV scoorde gelijk een minuut na de aftrap de gelijkmaker. Dat was even een domper. Gelukkig staken we onze schouders er weer onder en toen werd het niveau verschil al snel duidelijk.

In de 14de minuut scoorde onze nieuwe aanwinst Nando de 2-1. Menno kopte de 3-1 binnen uit een goed genomen corner van Emiel. Zo konden we lekker de rust in om vol vertrouwen aan de tweede helft te beginnen.

7 minuten na rust maakte Emiel na een prachtig een tweetje met Job 4-1. De wedstrijd was gelopen. De 5-1 werd door Job ingeschoten uit een voorzet van Nando. Milan maakte de 6-1. Kort daarop scoorde Emiel 2 keer waardoor de stand op 8-1 kwam. Nog steeds bleven we maar aanvallen en Nando, Emiel en Milan zorgden zo voor een eindstand van 11-1.

Natuurlijk is deze eindstand het werk van ons hele team want alleen door prachtig samenspel kunnen we tot deze resultaten komen. Dus ook de mensen die nu niet genoemd zijn hebben heel goed hun best gedaan.