1 - 4

ONA'53 3 (zon)

Mannen Zondag reserve, 3, 5e klasse 06

1 april 2012 11:00

Zondag 1 april stond de wedstrijd VVOG 2 – ONA 3 ( zon) op het programma. Gezien de behaalde resultaten na de winterstop, ging ONA met veel vertrouwen naar Harderwijk. ONA had zaterdagavond al haar intrek genomen in hotel “ De Gladde Aal” in Harderwijk om zondagochtend goed voorbereid aan de wedstrijd te beginnen.

Aangevuld met Tim, Sahin en Paul uit het tweede en Dirk uit zaterdag 2, begon ONA sterk aan de wedstrijd. Al na tien minuten stond er al een 0-2 stand op het scorebord.

De 0-1 kwam op naam van Marcel, die met een zuiver afstandsschot van zestien meter de keeper kansloos liet. De 0-2 volgde enkele minuten later. Ronald dacht niet na toen hij op twintig meter afstand van het doel de bal voor de voeten kreeg en met een “bananenschot” passeerde hij de Hardewijkse keeper.

ONA had het betere van het spel en gaf bijna geen kansen weg. Na twintig minuten moest Chiel het veld verlaten met een rugblessure en voor hem in de plaats kwam Arjo in het veld.

Aanval na aanval rolde er over het kunstgras, alleen vergat ONA de score uit te bouwen.

Toch werd het voor rust nog 0-3. Een aanval over de rechterkant werd goed afgerond door Sahin.

Na rust ging ONA gewoon door met aanvallen en het was aan de Harderwijkse keeper en aan de onzorgvuldigheid van de spitsen te danken dat er geen grotere score op het bord stond. VVOG kwam nog heel even terug in de wedstrijd door na twintig minuten in de tweede helft de 1-3 te maken. Maar ONA raakte niet in paniek en het was Simon die vijf minuten later de bal vanaf 40 meter over de keeper schoot, 1-4.

Ook na deze goal kreeg ONA legio kansen, maar sommige spelers waren in de eindafwerking niet scherp genoeg. Na het laatste fluitsignaal verscheen er een grote glimlach op de gezichten van trainer en spelers. De derde overwinning op rij was een feit.

Een dik verdiende overwinning en doordat het tweede en het eerste ook nog eens wonnen die dag kon men echt spreken over een Supersunday!