25 augustus 2010

Scheidsrechter

Bert Schimmel

Tweede verlies D1 in beker.
Vandaag voor de beker tegen Blauw-Geel D1 uit Ede. Veel jongens waren waarschijnlijk onder de indruk van de elftalfoto die werd genomen vandaag of waren niet uitgeslapen want voordat we het wisten stonden we al 0-2 achter. Slecht verdedigen bij twee hoekschoppen zorgde ook voor evenveel doelpunten. Daarna waren we wakker en gingen zelf ook voetballen, er kwamen kansen voor Ruurd, Job, Jouad en nog een keer Ruurd. Maar de bal ging er niet in en dan gebeurt dat aan de andere kant wel, 0-3. Eindelijk maakten we zelf dan wel 1 van de kansen af en het was Emiel die prima scoorde. Kort voor rust werd het helaas ook nog 1-4. De tweede helft speelde de D1 prima en Blauw Geel kwam niet verder dan een buitenspel doelpunt, helaas was dit de scheidsrechter ontgaan. We kregen nog een behoorlijk aantal kansen maar scoorden helaas niet meer, ondanks een mooi schot van Dean en een wereld aktie van Job (van de lijn gehaald) Het geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden, a.s. zaterdag gaan we verder met het toernooi in Bemmel.