10 mei 2010 19:00

Scheidsrechter

Mark van Laar

De beloning naar een jaar hard werken!
Eindelijk was het dan zover, de D1 kon zijn kampioenschap gaan behalen op deze mooie maandagavond. Veel fans waren gekomen om het sterren team te zien schitteren! Lunteren was de tegenstander en de leiding van hen gaf aan dat ze hun sportieve plicht kwamen vervullen en het ons zo moeilijk mogelijk zouden maken. De heren van de D1 waren echter scherp en Lunteren werd met de rug tegen de muur gezet en al snel was het onze topscorer Bjorn die de 1-0 binnen knalde. Onze verdediging onder leiding van Gianni stond als een huis en schakelde zich zelfs in de aanval in als het kon. Bij een corner sloop Gianni mee naar voren en zorgde voor de 2-0. Hierna waren alle zenuwen weg en bouwde de D1 de voorsprong voor rust nog uit naar 4-0 door twee prima treffers van Bjorn! In de rust was er al een klein beetje een feeststemming in de kleedkamer en dat zag je ook terug aan het begin van de tweede helft. Met Rune, Rens (in zijn afscheidswedstrijd) en Max in het team begonnen we wat stroef. Maar de supporters blijven de jongens goed aanmoedigen en hielpen ons over het dooie punt heen. Er volgenden nog 3 prima doelpunten, eerst was het Gianni die na een lange solo scoorde, Jouad liet weer eens zien dat je niet groot hoeft te zijn om goed te kunnen koppen en Max scoorde zijn eerste doelpunt van het seizoen en dat ook nog eens met een mooie hakbal. Lunteren scoorde voor de statistieken tussendoor nog tegen via een vrije trap. Uiteindelijk floot scheidsrechter Mark van Laar af en was het tijd voor feest! Uit handen van jeugd voorzitter Hans Bruijns ontvingen de jongens bloemen en een oorkonde. Van twee van onze sponsoren ontvingen die jongens prachtige kampioensshirts. Namens het hele team willen wij Franklin en Susan van Grand Cafe Suisse en Henk Lamers van Kinderdagverblijf de Dijkgraaf bedanken voor deze mooie shirts! Dit was een prachtig seizoen met een fantastische groep en een beloning voor de jongens was dit terechte kampioenschap!!