24 april 2010 10:30

Scheidsrechter

Mark van Laar

Nummer 3 maatje te klein.
Vooraf was de vraag over Otterlo beter was geworden in de loop van het seizoen. De uitwedstrijd hadden we makkelijk gewonnen, maar Otterlo won vorige week van Rvw. Al snel bleek dat de boys van ONA D1 geen problemen zouden krijgen vandaag. Otterlo werd op eigen helft vast gezet en snel kwamen er kansen. Bjorn, Ron, Luuk en Jeffrey moesten eerst nog even warm worden. Het bleef dus even 0-0, uiteindelijk was het eerst Bjorn die een hoekschop van Ron binnenkopte. Daarna was het Ron die een mooie aktie afronde met een schot dat binnenkant paal binnen ging. Ook hierna speelden we nog prima verder maar hadden geen geluk in de afronding, ruststand dus 2-0. Na rust met Jouad en Max voor Gianni en Mathijs gingen we lekker van start. Een hoekschop van Ron werd door onze kopspecialist Jouad mooi in het doel geknikt, 3-0. Daarna bleven we goed combineren en Otterlo hapte naar adem op deze warme dag. De score liep uiteindelijk op naar 6-0 door doelpunten van de weer ingevallen Gianni, Luuk en nog een keer Jouad. We zijn weer een stapje dichter bij ons doel van dit seizoen. Volgende week gaan we verder met de uitwedstrijd tegen Blauw-Geel D2.