Scheidsrechter

Ed Dolphijn

ONA´53 D1 wint stadsderby!

D1 loopt uit!
Vandaag de altijd beladen wedstrijd tegen stadsgenoot Wavv. De vorige wedstrijd zat nog goed in ons geheugen en we wilden nog wat goed maken. Dat lieten de heren van de D1 dan ook vanaf het begin ook zien. Wavv kwam er niet aan te pas en dat bleef de hele wedstrijd ook zo. Nadat we een aantal kleine kansen hadden gehad was het Jouad de met een prima actie de 16 meter in dribbelde en daar onderuit werd gehaald. De prima leidende scheidsrechter legde de bal op de stip en Gianni kwam naar voren en knalde de 0-1 op het bord! Ook na deze voorsprong bleven we scherp en speelden goed door, een aantal prima aanvallen en afstandschoten volgden maar Ron, Bjorn en Jouad hadden geen geluk of vonden de keeper van Wavv op hun weg. Uiteindelijk werd het toch 0-2 een prima aanval kwam via Max bij Jouad die gaf goed voor en het was Jeffrey die goed naar binnen was gekomen die het doelpunt maakte. Dit was tevens de ruststand, doordat keeper Henk met een prima redding een foutje van Andro rechtzette . In de rust probeerde de trainer zijn spelers scherp te houden door te verwijzen naar de uitwedstrijd bij Rvw, waar ze naar rust bij 0-2 voor nog in de problemen kwamen. Nu gebeurde dit niet, door ook in de tweede helft als een team te spelen gaven we niet 1 kans meer weg en zorgden onze middenvelders en aanvallers aan de andere kant voor veel gevaar. Het was uiteindelijk onze topscorer Bjorn die de wedstrijd helemaal besliste door eerst een prima aktie en schot en daarna in een 1 tegen 1 met de keeper rustig te blijven en te scoren, eindstand 0-4 en dus feest!
Daarnaast kregen we ook nog eens te horen dat concurrent Zwart-Wit had verloren bij Rvw zodat we nu 5 punten voorstaan op de nummer 2. Volgende week gaan we weer verder met een thuiswedstrijd tegen Bennekom D2