2 - 1

SC Bemmel 3 (zon)

4e klasse 13

7 oktober 2018 10:30

Tegen Bemmel 3 heeft ONA 3 (zon) ook haar derde wedstrijd gewonnen.Na een moeizame start, die al in de kleedkamer begon, probeerde ONA de wedstrijd direct naar zich toe te trekken. Alleen werkten de gasten uit Bemmel daar niet aan mee. ONA kon in de beginfase niet het spel brengen wat zij een week eerder wel op de mat legden. Toch kwamen de gastheren op voorsprong. Uit een prima corner van Remon de Leeuw, was het Peter Wisgerhof die raak kopte. ONA leek met deze stand de thee op te zoeken, maar vlak voor rust scoorde Bemmel dan toch nog de gelijkmaker na geklungel van ONA kant.

Na rust bleef het spelbeeld gelijk . Twee ploegen die graag wilde winnen. Jeroen van Olderen, na rust ingevallen, was de meest attente speler op een lange bal van achter uit de ONA defensie, en prikte de bal achter de uitkomende keeper van Bemmel 2-1. Bemmel ging alles of niets spelen, maar het ONA collectief gaf geen krimp en sleepte met alles wat het in zich had de overwinning over de steep.

Een zwaar bevochten overwinning zorgt er voor dat ONA met negen punten uit drie wedstrijden aan de leiding gaat.

A.s zondag is er geen wedstrijd voor de equipe van de trotse trainert Kok. Iedereen kan dan tot rust komen en zich opladen voor de tweede ronde in het bekertoernooi. ONA speelt dan de uitwedstrijd tegen Columbia 4 uit Apeldoorn.