D-Pupillen D1, 2e klasse D

20 maart 2010 9:00

ONA´53 D1 wint heerlijke topper!

Ona´53 D1 blijft op nummer 1!
Het was een heerlijke voetbalochtend. Om 9.00 uur spelen uit bij de nummer 2 Rvw uit Renkum. De regen kwam flink uit de lucht en een lekker nat veld dus. De heren van de D1 hadden er zin in en gingen prima van start. Rvw had niets in te brengen en met mooi combinatie en aanvallen over de vleugels werd Ona steeds gevaarlijker. Uiteindelijk was het Bjorn die een corner van Ron prima inkopte, 0-1 dus. Daarna gingen we gewoon door, vooral de rechterkant met Luuk en Jouad zorgde voor gevaarlijke momenten. Het was na een mooie combinatie Ron die vrijkwam en met een prachtig afstandschot voor de 0-2 zorgde. Kort voor rust had Jouad de beslissing in de wedstrijd op zijn schoen. Naar weer een mooie aanval schoot hij de bal net naast. De tweede helft werd een ander verhaal, Rvw kwam heel anders uit de kleedkamer en knalde erin. Daar hadden we niet direct antwoord op en zo werd het ook vrij snel 1-2. We wankelden even maar gelukkig kwamen we naar een 10 bange minuten terug in de wedstrijd. We gingen weer beter spelen en er kwamen weer kansen die eerst nog niet werden benut door Bjorn en Jouad. Tien minuten voor tijd moest keeper Henk zich laten vervangen nadat hij in botsing was gekomen met een tegenstander. Na overleg werd het Bjorn die de keepershandschoenen aan deed. Hij hieldt zijn doel verder schoon en even later kon hij ook juichen toen aan de overkant een corner van Ron werd ingkopt door Jouad, 1-3 en dus feest! Een heerlijke wedstrijd met een terechte winnaar ONA´53 D1 die hierdoor op de eersts plaats blijft staan in de competitie.