JO17-1 verliest voor het eerst deze competitie

4 - 3

ONA'53 JO17-1

Onder 17, JO17-1, 2e klasse 07

2 december 2017 16:15

De JO17-1 speelde afgelopen zaterdag tegen het sterke Arnhemse Boys. Vol vertrouwen, als trotse koploper met 21 punten uit 7 wedstrijden werd afgereisd naar het koude en mistige Arnhem-Zuid. In het begin van seizoen had ONA al een keer tegen dit team gespeeld in het bekertoernooi en toen werd maar ternauwernood met 2-2 gelijk gespeeld.

Ook afgelopen zaterdag was Arnhemse Boys grote delen van de wedstrijd beter en feller. Ons middenveld en verdediging had de handen vol aan hun behendige spitsen en halverwege de eerste helft kwamen de Arnhemmers terecht op een 1-0 voorsprong. ONA, niet voor het eerst dit seizoen tegen een achterstand aankijkend, toonde veerkracht en trok de wedstrijd naar zich toe. ONA kreeg een terechte strafschop van de prima leidende scheidsrechter en Koen benutte deze gedecideerd, 1-1. Eind van de eerste helft werden de jongens van Arnhemse Boys toch weer sterker en kwamen ze op 2-1. Net voor rust werd het, beetje ongelukkig, zelfs 3-1.

Onder toeziend oog van de trainer van ons eerste mannenteam, John van Dijk, kwam ONA met twee wissels en gemotiveerd het veld weer op. Helaas konden onze jongens geen echte vuist maken en werd het al vrij snel na een mooie aanval 4-1. Een sterke fase van met name Jay leek de ommekeer toch nog in te luiden en ONA kwam in korte tijd op 4-2 en 4-3. Nadat Jay geblesseerd het veld moest verlaten lukte het de jongens niet meer om echte gevaarlijk te worden. Helaas, maar de wedstrijd eindigde met een terechte 4-3 nederlaag. De jongens staan nog 1 punt voor op de nummer 2, SVHA. Deze week werk aan de winkel voor Bob en Marcel, aangezien zaterdag de thuiswedstrijd tegen Lienden volgt (12.30 uur).

Bron: Hans van Geffen