0 - 3

FC Jeugd 2 (zon)

Mannen, 3, 4e klasse 01

22 april 2018 10:00

Het is ONA 3 (zon) niet gelukt om voor een stunt te zorgen tegen koploper FC Jeugd 2. De wageningers moesten met 0-3 het onderspit delven tegen de kampioenskandidaat uit Ede.

ONA kwam al vrij snel op achterstand door een afstandschot waar de ONA goalie geen antwoord op had 0-1. Nadat scheidsrechter Drenth een doelpunt van de gasten afkeurde wegens hands, werd het na een half uur spelen toch 0-2 na een directe vrije trap. De thuisploeg kreeg zelf ook wel mogelijkheden om te scoren, maar helaas stond het vizier niet op scherp.

Na rust kwam ONA aardig in haar spel, maar tot echte grote kansen kwam het niet. Halverwege de tweede helft kwam FC Jeugd zelfs op 0-3 en was de wedstrijd gelopen.

Na het laatste fluitsignaal begon de derde helft. Onder de stralende zon werd er gezamelijk een lekker pilsje genuttigd. Dit onderdeel werd als zo vaak wel door ONA 3 gewonnen en als er hier een competitie in zou zijn, zou het derde zeker kampioen worden.

A.s zondag speelt ONA 3 weer thuis. Dan is SCP 2 de tegenstander. Aanvang 10.30 uur.

Bron: Arjo Kok