3 - 3

UHC 2

Mannen, 3, 4e klasse 01

18 maart 2018 10:30

ONA 3 (zon) heeft in de thuiswedstrijd tegen UHC 2 de punten moeten delen. In een wedstrijd die gedomineerd werd door de kou en de wind, werd het 3-3. Het was eigenlijk te koud om te voetballen, maar de meneertjes van de KNVB vonden dat niet en zo stonden er twee teams aan de aftrap die liever in de kantine gebleven waren.

ONA kwam na een kwartier spelen op een 0-1 achterstand na een cruciaal foutje van linksback Ronald Esman. Al snel maakte Marco Ruisch de achterstand ongedaan door de bal na een leuke actie achter de UHC doelman te schuiven. Nog voor rust werd er twee keer gescoord. Eerst door de gasten 1-2 en wederom kort daarna door de thuisploeg via een kopbal van Peter Wisgerhof.

Na de rust met wind tegen had ONA het betere van het spel, maar het was UHC dat op een 2-3 voorsprong kwam. Een afstandsschot van ongeveer 30 meter, belandde pardoes achter de verbouwereerde ONA goalie Martin Oldenmenger. ONA gooide er een schepje bovenop en een kwartier voor rust was er dan toch de gelijkmaker door Mark Esman 3-3.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Drenth, zocht iedereen snel de warmte van de kleedkamer op waar een lekker koud biertje stond te wachten.

ONA staat nu op een zevende plaats met 13 punten uit 11 wedstrijden.

a.s. Zondag speelt ONA 3 de uitwedstrijd tegen buurman WAVV 2.