Datum

26 november 2017 10:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag stond de "burenruzie" tussen ONA 3 en WAVV 2 op het programma. Op sportpark Ketwich Verschuur werd het maar liefs 7-0 voor de rood-witten. Nadat er vorige week nog met ruime cijfers van FC JEUGD 2 verloren werd, had ONA wat goed te maken.

ONA kampt de laatste weken met redelijk wat blessures en tot overmaat van ramp kwamen daar zondagochtend nog twee "uitvallers" bij. Carlo Leander en Marco Meijnen liepen zaterdagavond een bedrijfuitjesongeval op. Dit betekende dat de leiding van ONA 3 snel moest schakelen om enkele spelers erbij te krijgen. Dit lukte vrij snel en Guido van de Peppel en Robert Pitlo waren bereid om mee te doen.

In de eerste helft ging de wedstrijd redelijk gelijk op met enkele kansen aan beide kanten. Toch was het ONA dat voor rust op een 1-0 voorsprong kwam door Peter Wisgerhof. Na de thee nam ONA al snel afstand van WAVV. Door doelpunten van Mark Esman, Robert Pitlo en Peter Wisgerhof liep het uit naar een 4-0 voorsprong. Uiteindelijk bepaalden Guido van de Peppel, Mark Esman en Marco Ruisch de eindstand op 7-0.

A.s zondag gaat ONA op bezoek bij SDOO 2 in Heteren.

Bron: Arjo Kok