Datum

3 december 2017 10:30

Accommodatie

Onbekend

Het zondag derde elftal van ONA, heeft tegen SDOO 2 kostbare punten in de strijd om de titel laten liggen. Op het kunstgras in Heteren werd het 5-4 voor de thuisploeg. De wageningers keken na een half uur spelen al tegen een 3-0 achterstand aan.

Dit was niet zozeer te danken aan het goede spel van de tegenstander als wel aan het slordige spel van ONA kant. Door regelmatig balverlies te lijden, konden de gastheren er een aantal keer met scherpe counters uitkomen en daaruit ook nog eens scoren. Toch had ONA wel het betere van het spel en tien minuten voor rust bracht Sjekkie Wijnen de stand op 3-1, daarvoor werd er nog een doelpunt van hem afgekeurd. Marco Ruisch bracht de spanning nog terug door een vrije bal achter de heterense doelman te schieten 3-2, maar vlak voor rust bracht SDOO de marge weer op twee doelpunten 4-2.

Na rust werd het spel er van beide kanten niet beter op. Toch kwam ONA terug tot 4-3 door een doelpunt van Niels Pater. De wageningers roken bloed en wilden aanzetten tot een slotoffensief, maar een defensief mindere actie van Vincent Bor gooide roet in het eten. Zijn actie om een tegenstander in eigen zestien te poorten liep slecht af 5-3. ONA kreeg nog wel een strafschop die door Vincent Bor koelbloedig binnen geschoten werd 5-4, maar de scheidsrechter liet niet meer aftrappen en floot voor het einde van de wedstrijd. ONA heeft zichzelf met dit verlies aardig in de vingers gesneden want de nummers 1 en 2 in de stand speelde gelijk.

ONA wacht nu nog twee thuiswedstrijden tot aan de winterstop. De eerste is a.s zondag om 10.30 uur tegen SCP 2.

Bron: Arjo Kok