D-Pupillen D1, 2e klasse D

13 maart 2010 11:00

Topper onbeslist!

D1 laat winst liggen.
Vandaag de verre uitwedstrijd naar Harderwijk, sommige jongens konden zelfs de ogen niet open houden en sliepen even onderweg. Toch was iedereen wakker toen de wedstrijd tegen Zwart-wit (de nummer 2 in de stand) begon. Er waren wat kleine kansjes voor Bjorn en Aaron maar scoren deden we niet. Na een goed begin zakten we een beetje weg en kreeg Zwart-wit wat counter kansen. Echt gevaarlijk werd het op 1 afstandsschot na niet. Aan de andere kant liet Gianni weer eens zien hoe goed hij de bal kan raken, maar helaas voor ons kwam zijn inzet op de lat, ruststand 0-0
De tweede helft speelde de D1 met alles wat ze hadden en gingen we vol op de aanval en voor de winst. Het is dan ook niet te geloven dat het uiteindelijk 0-0 bleef. Zoveel kansen maar niet scoren, een doelpunt afgekeurd (was de bal achter?). Een bal die over de lijn was, maar niet werd gezien door de scheids (die overigens prima floot) Zoveel kansen en dan niet winnen, dan voelt het uiteindelijk toch niet lekker als je het veld afloopt met een gelijkspel. Maar de trainer was zeer tevreden over de tweede helft, de inzet en beleving was perfect. We kunnen volgende week met vertrouwen naar de wedstrijd tegen de nieuwe nummer 2 Rvw.