Scheidsrechter

Mark van Laar

ONA´53 D1 wint!

Sdoo met 5-1 verslagen.
Eindelijk weer een competitiewedstrijd na al die tijd. Het was ook te merken dat we al weer even niet gespeeld hadden. Hoewel de trainer tijdens de trainingen van afgelopen week had aangegeven dat we meer moesten overspelen en feller moesten zijn in de duels deden we dat de eerste helft niet. Sdoo speelde meer als een team en maakte het ons knap lastig, al kreeg keeper Henk niet veel te doen. Dit kwam ook door het prima spel van Rune die de plaats van voorstopper had ingenomen i.p.v. de zieke Andro. Ongeveer de eerste goeie aanval halverwege de eerste helft leverde ook een doelpunt op, het was Gianni die met een mooi afstandsschot scoorde. Daarna kwamen de tien minuten van Bjorn die eerst zowel de lat, de paal en de keeper raakte voordat hij met zijn 4e poging wel de 2-0 maakte. Hiermee gingen we ook de rust in, met Rens voor Aaron en Luuk voor Max begonnen we de tweede helft beter te spelen. We gingen weer overspelen en goed vrij lopen. Dit zorgde voor een paar prima aanvallen, waaruit Jouad 2x en Aaron scoorden. Vlak voor tijd scoorde Sdoo nog de verdiende tegentreffer. De komende twee wedstrijden worden erg belangrijk, eerst uit naar Zwart-wit en dan naar Rvw. Dit zijn de nummers 2 en 3 in de stand van dit moment, de spanning stijgt!