Onder 9 zaterdag, JO9-2, 3e klasse 06

4 maart 2017 9:45

Scheidsrechter

Robert Pitlo

Vandaag hadden we een thuiswedstrijd tegen FC Jeugd op het programma staan. Om 9.15 moest er verzameld worden bij ONA. Nadat iederéén zich had omgekleed kwamen we er achter dat de tegenstanders ook rood witte shirts hadden dus snel de uitshirts aandoen en dan naar veld 3 om de warming up te doen.

De opstelling zag er als volgt uit: In het doel de eerste helft Viggo en de tweede helft Tristan. De verdediging wordt gevormd door Tristan en Jurriaan, op het middenveld Jim en Filipe en in de voorhoede Léon en Max. Als eerste staat Sam reserve. Uitgeleend aan de JO9-1 was Swen.
Er wordt nog even gezegd dat we ons eigen spel moeten voetballen en ons niet van de bal af moeten laten duwen. De vorige wedstrijd werd er veel geduwd en hebben we helaas verloren met 1-9.

De wedstrijd begon en er werd fanatiek gespeeld voor elke bal. Er werden goede aanvallen opgezet en de verdediging stond heel erg goed. De bal werd naar voren gespeeld. Na wat over te spelen kwam de bal bij Jim terecht die een heel erg mooi afstandsschot op het doel schoot 1-0. We hadden nog een aantal kansen om verder uit te lopen maar helaas was het FC Jeugd die de 1-1- en 1-2 maakte. Viggo had een aantal hele mooie reddingen. Dit wasook de ruststand. In de rust even wat puntjes van aandacht voor alle spelers. We zijn zeker niet minder en kunnen ook scoren als we beter overspelen en kijken wie er vrij staat. De tweede helft gaan we weer positief beginnen en kijken naar elkaar wie er vrij lopen maar helaas scoort FC Jeugd 1-3. Er wordt weer aangevallen en Sam gaat met de bal naar voren en schiet uiteindelijk de bal in het doel 2-3. Het is een spannende wedstrijd er wordt over en weer aangevallen en goed verdedigd. De bal wordt door FC Jeugd over de achterlijn geschoten en Léon mag de corner nemen. Hij geeft hem mooi voor waardoor Sam het laatste zetje geeft en de 3-3 maakt, wat ook gelijk de eindstand is.

Alle toeschouwers van harte bedankt voor het aanmoedigen maar komen jullie volgende week weer aanmoedigen want dan spelen we ook thuis om 9.45 tegen Sparta Nijkerk