Scheidsrechter

Kleef, A.C. van

Accommodatie

Onbekend

Het is ONA 3 (zon) niet gelukt de druk verder op te voeren op koploper FC. Kunde 2. In een gelijk opgaande wedstrijd werd het uiteindelijk 2-4 voor de Nijmeegse studenten.
ONA moest winnen om kans te houden op de titel en startte voortvarend. In de 12e minuut was het Marco Ruisch die schitterend voor 1-0 zorgde. Niet veel later moest ONA de gelijkmaker incasseren. Een toegekende vrije trap werd beheerst achter doelman Martin Oldenmenger geschoten 1-1. Nog voor rust kwamen de wageningers wederom op voorsprong. Uit een corner van Remon de Leeuw, was het Peter Wisgerhof die voor 2-1 zorgde.

Na rust bleef de wedstrijd gelijk opgaan. Toch kwam Kunde op gelijke hoogte door een toegekende strafschop 2-2. Na deze gelijkmaker ging ONA alles op alles spelen om toch weer op voorsprong te komen. Het drong de gasten terug en er ontstonden een aantal kansen. Helaas voor de thuisploeg bleven deze onbenut. Doordat ONA vol op de aanval speelde, kreeg Kunde gelegenheid tot counteren. Uit twee van deze counters konden zij de winst en het kampioenschap zeker stellen. ONA 3 feliciteert FC. Kunde 2 dan ook met het behaalde kampioenschap.

ONA 3 eindigt dit seizoen op de tweede plaats. Een plek waar we met het hele team uitermate trots op mogen zijn!

Na afloop van de wedstrijd was er in de kantine gelegenheid tot het nuttigen van een overheerlijk broodje kebab.

Dit werd mogelijk gemaakt door Riwojo Verhuur. Peter bedankt!

Nu rest op zondag 28 mei nog de bekerfinale tegen MASV 2. Deze wordt gespeelt op het sportpark van RKSV Driel. Aanvang 11.00 uur.

Bron: Arjo Kok