5 - 3

UHC 2 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse 01

7 mei 2017 10:30

Drie dagen rust zaten er tussen de bekerwedstijd en de competitiewedstrijd voor ONA 3. Was het woensdag DIOSA 2 dat met een nederlaag naar huis werd gestuurd, nu was het UHC 2 dat het onderspit moest delven op sportpark van Ketwich Verschuur 5-3.
ONA kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door Vincent Bor, die even later ook voor de 2-0 zorgde door de bal subliem over de uitkomende doelman te stiften.

Na rust begon de midweekse bekerwedstrijd zijn tol te eisen. Veel spelers begonnen vermoeid te raken en uit zorg werd er dan ook veel gewisseld. Ondanks dat, liep ONA wel uit naar 3-0 door een kopbal van Marco Ruisch. UHC deed wat terug door 1-3 achter de ONA goalie te schieten. Maar de wageningers toonde veerkracht en met twee doelpunten van Mark Esman liep het uit naar 5-1. UHC kwam nog terug tot 5-3, maar verder liet ONA het niet komen.  Dit was alweer de twaalfde overwinning voor het team van een uitermate trotse trainer!

Door deze overwinning en het gelijke spel van koploper FC. Kunde, staat ONA nu 1 punt achter met een wedstrijd meer gespeeld. A.s. Zondag komen de studenten uit Nijmegen naar Wageningen voor de topper in de reserve 4e klasse 01. Aanvang van deze wedstrijd 10.30 uur.

Bron: Arjo Kok