0 - 4

ONA'53 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse 01

12 maart 2017 10:30

Onder stralende weersomstandigheden trad ONA 3 afgelopen zondag aan tegen SDOO 2 uit Heteren. De wageningers hadden het in het eerste kwartier moeilijk, maar gaandeweg de wedstrijd begonnen zij de overhand te krijgen. Kansen waren er volop, toch duurde het tot de 30e minuut voordat ONA op 0-1 kwam. Het was Peter Wisgerhof die een assist van Marco Ruisch binnen tikte. Niet veel later was het Marco Ruisch zelf die voor 0-2 zorgde na een knappe actie van Rutger Jolink.

Na rust was het direct raak voor ONA. Wederom was het Peter Wisgerhof die na goed doorzetten van Marco Ruisch zijn tweede en ONA’s derde doelpunt scoorde. Marcel ten Böhmer maakte er nog 0-4 van, waarna ONA nog veel verder uit had kunnen lopen, maar de geboden kansen werden helaas niet benut. Zelfs de thuisploeg wilde ONA aan meer doelpunten helpen, maar de paal stond hen in de weg.

Dit was zondermeer één van de beste wedstrijden die ONA 3 dit seizoen gespeeld heeft. De verdediging stond als een huis en hield voor de tweede keer op rij de “nul”.

De van blessures teruggekeerde Jan-Willem Verwoert en Rudi “de flits” Bruins konden ook weer hun minuten maken. Zelfs smaakmaker Maarten Minnebreuker viel weer op door zijn acties.

Complimenten gaan dan ook uit naar het gehele team.

A.s. zondag speelt ONA 3 thuis tegen AWC 4.