0 - 5

ONA'53 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse 01

5 maart 2017 11:00

ONA 3 (zon) heeft in de uitwedstrijd tegen SVHA 2 een ruime 0-5 zege geboekt. In een moeizame eerste helft leek de thuisploeg op een 1-0 voorsprong te komen, maar doordat ONA over een uitstekende grensrechter beschikt werd dit doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. De wageningers schrokken door dit voorval wakker en kwamen iets beter in het spel. Dit resulteerde in een paar kansen, maar nog geen doelpunten.

Tot de 28e minuut. Het was Remon de Leeuw de zijn hoekschop in één keer het doel in zag waaien 0-1. Niet veel later was het Marco Ruisch die met een vrije trap Peter Wisgerhof in stelling bracht, die er 0-2 van maakte. Vlak voor rust was het Vincent Bor die Ona op een 0-3 voorsprong leek te koppen, maar ook dit doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd.

Na rust werd ONA heel even terug gedrongen, maar een foutieve terugspeelbal van een SVHA speler bracht daar verandering in. Hij speelde de bal pardoes in de voeten van ONA spits Mark Esman, die met dit buitenkansje wel raad wist 0-3. Niet veel later maakte hij ook de 0-4, waarna Vincent Bor de einduitslag bepaalde op 0-5.

Een trotse trainer kon terugkijken op een goede teamprestatie met een lekkere overwinning.

Na terugkomst in het clubhuis, had chef-kok André Koedam voor iedereen een heerlijke berehap klaar staan en werd er nog even onder het genot van een pilsje over deze wedstrijd nagepraat.

ONA staat nu op de tweede plaats, 8 punten achter de koploper FC. Kunde.

Volgende week gaan de wageningers op bezoek bij SDOO 2 in Heteren.