3 - 1

SVHA 2 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse 01

5 februari 2017 10:30

ONA 3 (zon) heeft een moeizame overwinning geboekt op het op de laatste plaats staande SVHA 2 uit Herveld. In een erbarmelijk slechte eerste helft, waarin er van alles verkeerd ging kwamen de wageningers na 25 minuten spelen zelfs op een 0-1 achterstand. Een voorzet van SVHA die door alles en iedereen inclusief doelman Martin Oldenmenger gemist werd, hobbelde zomaar over de doellijn. ONA stelde daar een paar kansen tegenover, maar doeltreffend werd het niet.

De tweede helft was niet veel beter, misschien was de slechte gesteldheid van het veld daar ook een oorzaak van. Toch kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Peter Wisgerhof werd binnen de zestien meter gevloerd met een penalty tot gevolg. Vincent Bor wist wel raad met dit buitenkansje en schoot onberispelijk de gelijkmaker binnen 1-1.

Niet veel later mocht hij weer vanaf elf meter aanleggen, nu nadat Marco Meijnen binnen de zestien neer gelegd werd. En ook deze keer faalde hij niet 2-1.

De tegenstander was nu geknakt en de overwinning kon ONA niet meer ontgaan. Helemaal niet meer toen Vincent Bor vijftien minuten voor tijd zijn derde treffer aantekende 3-1. Een loepzuivere hattrick voor de gelegenheidspits van ONA 3.

In het laatste kwartier veranderde er niets meer aan de stand. Door deze overwinning stijgt ONA 3 naar de derde plaats op de ranglijst.

a.s. zondag speelt ONA 3 niet. De eerstvolgende wedstrijd is op zondag 19 februari. Dan komt Ewijk 2 op bezoek.

Aanvang van deze wedstrijd zoals altijd 10.30 uur.

Bron: Arjo Kok