2 - 3

SDOO 2 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse 01

6 november 2016 10:30

ONA 3 (zon) heeft afgelopen zondag een pijnlijke nederlaag geleden. In Wageningen en onder het toeziend oog van die andere trouwe supporter (F.B.) werd het 2-3 voor SDOO 2. De wageningers domineerden een groot gedeelte van de wedstrijd, maar stonden aan het eind dan toch met lege handen. Mark Esman zette met een vrije trap ONA op een 1-0 voorsprong. Deze voorsprong had verder uitgebreid kunnen worden als de kansen maar benut werden. Dat gebeurde dus niet en gingen de ploegen met deze stand de rust in.

frans

Na rust kwam ONA zelfs op een 2-0 voorsprong dankzij Peter Wisgerhof die een pass van Paul van Dam op waarde wist te schatten. Diezelfde Perter Wisgerhof had even later de 3-0 op de schoen, maar hij faalde oog in oog met de doelman. Een kwartier voor tijd was daar de aansluitingstreffer voor SDOO 2-1. ONA kreeg het nu zwaar en kon de aanvallen van de ploeg uit Heteren met moeite weerstaan. Dit leidde dan ook in de gelijkmaker 2-2. Deze kwam tot stand nadat Reza Benzadeh de bal via een tegenstander in het doel zag gaan. Tot overmaat van ramp werd het vijf minuten voor tijd ook nog 2-3. ONA gooide er nog een slotoffensief uit, maar een vrije trap van Mark Esman en een kopbal van Peter Wisgerhof troffen helaas geen doel.

Na afloop dropen de wageningers teleurgesteld en balend de kleedkamer in waar ze pas uitkwamen toen chef-kok André Koedam de erwtensoep klaar had.

De wedstrijd was verloren maar de erwtensoep smaakte prima!

a.s. Zondag gaat ONA op bezoek bij UHC 2 in Hernen. Aanvang van deze wedstrijd is 11.00 uur.

Bron: Arjo Kok