3 - 0

Aquila 2 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse 01

30 oktober 2016 10:30

ONA 3 (zon) heeft haar eerste overwinning te pakken. In eigen huis werd het op de vierde plaats staande Aquila 2 met 3-0 verslagen. Man van de wedstrijd was Marco Meijnen. De 48 jarige routinier heerste deze ochtend op het middenveld. Vanaf het begin van de wedstrijd domineerde ONA de wedstrijd en een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. In de 18e minuut was het raak. Vincent Bor stond aan het einde van een schitterende aanval van de wageningers 1-0. Hierna kreeg ONA nog een handvol kansen, maar deze konden niet verzilverd worden.

Na rust speelde ONA nog beter dan voor rust. De ene vloeiende combinatie volgde de ander op, alleen de doelpunten ontbraken nog. Tot twintig minuten voor tijd. Het was Niels Pater die zijn ranke lichaam goed gebruikte waardoor de tegenstander niet bij de bal kon komen. Met een verwoestend schot liet hij de doelman kansloos 2-0.

Vlak voor tijd maakte Vincent Bor zijn tweede en ONA’s derde doelpunt en was de wedstrijd gespeeld. Kleine smet op de feestvreugde was het uitvallen van Michel Meijnen en Marco Ruisch. Nadat laatst genoemde was ingevallen voor de moegestreden Niels Pater, moest hij zich na 20 seconden alweer laten vervangen door Maarten Minnebreuker.

ONA bezet nu de 9e plaats met 6 punten uit 5 wedstrijden.

a.s. Zondag speelt ONA wederom thuis. Nu is SDOO 2 uit Heteren de tegenstander.