Datum

16 oktober 2016 11:30

Accommodatie

Onbekend

ONA 3 (zon) heeft afgelopen weekend haar eerste nederlaag dit seizoen geleden. In Balgoij tegen DIOSA 2 werd het 5-4 voor de thuisploeg. Toch was ONA de eerste helft de betere ploeg, dit werd zelfs beaamd door de tegenstander. De wageningers stonden dan ook terecht na 25 minuten spelen op een 0-2 voorsprong. Vincent Bor was twee maal de doelpuntenmaker(Ronald Esman had een aardig aandeel in deze doelpunten).

Toch kwamen de gastheren nog voor rust op gelijke hoogte 2-2. Ook bij één van deze tegendoelpunten had Ronald Esman een aandeel.

Na rust had ONA het moeilijk. De krachten werden wat minder en DIOSA kreeg meer grip op het spel. Dit resulteerde dan ook in nog eens twee doelpunten 4-2, maar door twee doelpunten van Vincent Bor, waarvan 1 uit een strafschop, (wederom had R. Esman daar een aandeel in) kwam ONA sterk terug. Met Maarten Minnebreuken voor Peter Wisgerhof kreeg ONA zelfs nog kans op meer, maar helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Vlak voor einde van de wedstrijd scoorde DIOSA uit een scrimmage de 5-4, ONA met lege handen achterlatend.

Gezien het spelbeeld hadden de wageningers zeker een punt verdiend.

ONA heeft nu 3 punten uit 4 wedstrijden en zal gezien het vertoonde spel zeker meer punten in de wacht slepen.

a.s. Zondag speelt ONA 3 voor de beker thuis tegen Trajanus 3. Aanvang 10.30 uur.

Bron: Arjo Kok