2 - 2

RODA '28 2 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse 01

2 oktober 2016 10:30

In haar derde wedstrijd van het seizoen heeft ONA 3 (zon) weer niet kunnen winnen. Op sportpark van Ketwich Verschuur werd het wederom een gelijkspel 2-2, dit keer tegen RODA’28 2 uit Winssen. De gasten uit Winssen kwamen met een hele jonge ploeg naar Wageningen en zeker in de tweede helft had ONA het daar moeilijk mee.

In de eerste helft konden de gastheren, die toch een flink stuk ouder waren dan hun tegenstander, het heel aardig bijbenen. Kansen waren er over en weer, maar het was ONA dat op voorsprong kwam. Marco Ruisch scoorde met een prachtige voorzet de openingstreffer. Nog voor rust kwam ONA op 2-0 door een gave kopbal van Mark Esman uit een corner van Marcel ten Böhmer.

Na rust begon RODA sterk aan te dringen en kwam dan ook terug in de wedstrijd 2-1. ONA moest ver achteruit door de dadendrang van de gasten, maar had de wedstrijd kunnen beslissen als men wat zorgvuldiger om was gesprongen met de spaarzame counters.

Helaas voor de wageningers ging het dan in de laatste minuut fout. Uit een corner viel de bal in het strafschopgebied waar de moegestreden ONA spelers de bal niet meer weg kregen en zo de tegenstander de gelegenheid gaven om de gelijkmaker aan te tekenen 2-2.

Gezien het wedstrijdbeeld was dit toch een terechte uitslag.

ONA heeft nu 3 punten uit 3 wedstrijden. De volgende wedstrijd is op 16 oktober. Dan speelt het derde uit tegen DIOSA 2.

Aanvang van deze wedstrijd is 11.30 uur.

Bron: Arjo Kok