2 - 2

ONA'53 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 4e klasse 01

25 september 2016 12:15

ONA 3 (zon) heeft ook haar tweede wedstrijd niet in winst kunnen omzetten. In en tegen Ewijk 2 werd het 2-2.

Onder prachtige weersomstandigheden en op een warm kunstgrasveld, kwam ONA sterk uit de startblokken maar tot scoren kwam het niet.

Toch namen de wageningers na 25 minuten spelen de leiding. Een lange pass van Ronald Esman werd door Peter Wisgerhof op waarde geschat en beheerst scoorde hij de 0-1. Niet veel later kreeg Ewijk 2 een stafschop, die onberispelijk achter Erik Berends binnen geschoten werd 1-1. Dit was nog niet alles. Vlak voor rust werd het ook nog eens 2-1, nadat de bal in de kluts voor de voeten van een speler van Ewijk belande die er wel raad mee wist.

Na rust startte de thuisploeg zeer sterk en was het de ONA goalie die zijn ploeg in de wedstrijd hield. Twintig minuten voor tijd viel dan toch de verdiende gelijkmaker. Uit een voorzet van Marco Ruisch was het Vincent Bor 2-2 aantekende. ONA ging op zoek naar de winnende treffer en die leek er ook te komen. Uit één van de laatste aanvallen wist invaller Richard Janssen de bal in de bovenhoek te knallen, maar deze treffer werd wegens buitenspel afgekeurd. Dit werd zwaar in twijfel getrokken in het wageningse kamp, maar de scheids bleef bij zijn besluit.

Zo eindigde dus ook de tweede wedstrijd van ONA 3 in een gelijkspel.

a.s. Zondag speelt het derde thuis tegen RODA’28 2. Aanvang 10.30 uur.

Bron: Arjo Kok