1 - 6

ONA'53 3 (zon)

Mannen, 3, Groep 1 67

28 augustus 2016 12:00

Na de winst van vorige week tegen Fortisimo, wist ONA 3 (zon) ook haar tweede bekerduel te winnen. Deze keer was het Barneveld 3 dat het onderspit delfde; 1-6

Onder extreme omstandigheden, de thermometer gaf 28 graden celcius aan en de luchtvochtigheid was 85%, was ONA de ploeg die de wedstijd dicteerde. De wageningers kregen legio kansen, alleen duurde het tot de 35e minuut voordat er gescoord werd. Peter Wisgerhof zorgde voor de 0-1 ruststand.

Na rust was de wedstrijd al snel gespeelt. Door doelpunten van Peter Wisgerhof, Marcel ten Böhmer, Mark Esman en Vincent Bor( 2),

Barneveld scoorde tussendoor een keer tegen, maar in gevaar kwam ONA niet.

Na twee wedstrijden gaat ONA3 op kop met 6 punten gevolgd FC Jeugd en Fortisimo met allebei 3 punten.

a.s. Zondag speelt ONA haar laatste bekerwedstrijd uit tegen FC Jeugd. Aanvang 10.00 uur.

Bron: Arjo Kok