Scheidsrechter

Hans Bruijns

D1 in tweede helft langs Bennekom.

Weer 3 punten voor de D1.
Vandaag tegen Bennekom D2, de ploeg waar we in de heenwedstrijd 1-1 tegen hadden gespeeld. We begonnen goed en de tegenstander werd vastgezet op eigen helft. Kansen kwamen er ook maar Bjorn (misschien al zenuwachtig voor zijn verjaardag), Jeffrey (knal op de lat), Jouad, Luuk en Ron lukte het niet om te scoren. We werden snel ongeduldig en daar werd het spel niet beter van. De ruststand was dus 0-0. In de rust gaf de trainer aan dat we helemaal niet slecht speelden en dat we elkaar gewoon (fanatiek, maar positief) moeten blijven coachen. De tweede helft was nog maar net begonnen of het was Aaron die net van rechtsachter naar rechtsvoor was verhuist die de 1-0 binnen tikte! Bennekom bleef goed tegenstand bieden en probeerde ook te voetballen. Maar na de voorsprong was het zelfvertrouwen weer terug en onder aanvoering van Ron en Jouad rolden de aanvallen richting het doel van Bennekom. De doelpunten volgenden elkaar daarna iedere 5 minuten op, eerst was het Bjorn die een prachtige aanval afronde. Daarna was het Jouad die eindelijk zijn verdiende doelpunt kreeg, uit een hoekschop kopte hij mooi raak. De laatste was weer voor Bjorn die, zoals dat hoort als spits, goed doorging na een schot van Ron op de lat en binnen kopte, eindstand dus 4-0. Volgende week gaan we weer verder met een thuis wedstrijd tegen Otterlo D1.
Auteur: Gert | 17 april 2010