Scheidsrechter

Marlon

D1 geeft 2-0 voorsprong uit handen.

Uitschakeling in de beker.

Vandaag weer eens een wedstrijd die ergens om ging, de bekerwedstrijd tegen Ostrabeke
D1. We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen ook kansen om de score te openen,
maar Bjorn miste tot twee keer toe. Uiteindelijk was het een goede aktie van Ron die zorgde
met een mooie voorzet dat de bal bij Jouad kwam en die scoorde de 1-0.

Daarna gingen we goed door en was  het een prima aktie van Bjorn die daarbij op de paal
schoot, Luuk was er snel bij en scoorde de 2-0.

Vlak voor rust was het Bjorn die ook nog de 3-0 scoorde maar volgens de grensrechter
was het buitenspel (?) Hierna was er de eerste kans voor Ostrabeke en dat werd nog een
doelpunt ook, ruststand dus 2-1.

In de rust aangegeven dat Ostrabeke er voor zou gaan en dat we fel moesten starten.
Dat deden we ook en zowel Gianni (mooie vrije trap) op de lat en Bjorn op de paal scoorden
bijna.

Daarna zag de wereld er binnen 5 minuten heel anders uit, de handige en snelle aanvallers
van Ostrabeke scoorden binnen 5 minuten twee keer en zo keken we tegen een 3-2
achterstand aan. Zoals eerder dit seizoen bij een achterstand waren we toen de weg
kwijt en gingen steeds slechter spelen en teveel alleen doen (heren we zijn een team). We
probeerden het wel maar veel kansen kregen we niet, het was dan ook Ostrabeke die
steeds gevaarlijk was en vlak voor de tijd de 2-4 maakte.

Helaas het einde van het bekertoernooi voor ons. Volgende week voor de competitie
naar Blauw-Geel D2, daar moeten we dan weer de draad oppakken.
Fabio van de D2 bedankt voor het meedoen.
Auteur: Gert | 23 januari 2010