D-Pupillen D1, 2e klasse D

12 december 2009 10:30

De schiettent was al vroeg open in Wageningen.

Ona D1 als koploper de winterstop in!
Vandaag de laatste wedstrijd van de heenronde, Blauw-Geel D2 uit Ede kwam op bezoek. Normaal gesproken een tegenstander die we moesten kunnen hebben aangezien zij op de 11 plaats staan in de competitie. Het bleek al snel dat we een makkelijke ochtend zouden krijgen. Keeper Henk had ook binnen kunnen blijven met deze kou, want hij kreeg niet 1 bal op doel geschoten. Aan de andere kant had de keeper heel wat meer te doen. De ruststand was uiteindelijk 5-0, doelpunten van Rens 2x, Aaron, Bjorn en een eigen doelpunt. Meestal is het dan zo dat de tweede helft minder is, maar in dit geval niet. De D1 bleef prima overspelen en een aantal prima aanvallen leverden ook prima doelpunten op, hieronder een mooie hattrick van Gianni. Einduitslag werd uiteindelijk 13-0, doelpunten van Jouad, Rune, Gianni 3x, Bjorn 2x en Jeffrey.
Volgende week, als het weer het toelaat, de bekerwedstrijd tegen Ostrabeke D1 (thuis 10.30 uur)