9 april 2016 11:00

Scheidsrechter

Casteren, J.F.M. van

Ondanks het verlies van vandaag tegen SCE, heeft ONA C1 zich veilig gespeeld voor de 1e klasse.

Vandaag was het een zeer moeizame wedstrijd van de kant van ONA. De eerste helft werd weer zwak begonnen, maar de tegenstander wist daar niet van te profiteren. Pas aan het eind van de eerste helft wist SCE te scoren. Niet veel later, en nog voor de rust wisten ze de voorsprong op 0-2 te zetten.

Alle hoop werd op de tweede helft gezet, waarin de C1 ook vaker beter speelt. Na de rust werd gelijk scherp gespeeld en dit resulteerde in de 4e minuut ook gelijk in de aansluittreffer....1-2.

Jammer genoeg zakte het spel toen weer wat in. In plaats van nog meer druk te zetten, werd er weer te makkelijk gespeeld. Hierdoor gaven we het initiatief weer terug aan SCE. Er werden veel persoonlijke duels verloren en het geloof in de 2-2 nam met de minuut af. De laatste minuten werd alles op alles gezet om de gelijkmaker te forceren, door achterin 1 op 1 te spelen. Maar jammer genoeg mocht het niet baten en werd de wedstrijd afgesloten met een 1-2 nederlaag.

Maar doordat de concurrentie onderin ook de punten verspeeld hadden, mag de C1 volgend seizoen zich weer klaar maken voor de 1e klasse. Op zicht een goede prestatie, dat we drie wedstrijden voor het einde van de competitie ons al veilig gespeeld hebben.