Accommodatie

Onbekend

Al na 4 minuten komt ONA op voorsprong door een goal van Tommy Borrias.
Jammer genoeg geven wij die voorsprong al gelijk weer weg in de 5e minuut.
Gelukkig blijven we goed aanvallend spelen en dit wordt beloond door een doelpunt van Jay Hulshof in de 11e minuut van de wedstrijd. De eerste helft is een hele spannende, maar jammer genoeg verzuimen we om de 3-1 te maken voor de rust.

Na de rust blijft het lang gelijk op gaan in een fysiek zware wedstrijd die te veel over het randje van het toelaatbare gaat. Rond de 16e minuut wordt de bal vanuit de achterhoede met een lange bal naar voren geschoten. Tommy die terug komt lopen uit buitenspel positie raakt de bal bewust niet aan waardoor Jay van Beek die van eigen helft komt lopen in een snelle sprint naar de goal kan lopen en heel beheerst de 3-1 scoort. Geheel onterecht keurt de scheidsrechter deze goal af wegens buitenspel. Door de fysieke kracht en strijdlust van de tegenstander wordt het in de 18e minuut 2-2.

C1  C1

Gelukkig laten wij de kop niet hangen en vechten ons in de 22e minuut terug naar een 3-2 voorsprong door het tweede doelpunt van Tommy Borrias.  Deze voorsprong blijft tot de 32e in stand, maar dan krijgt Blauw-Wit een vrije bal rond de 20 meter en die weten ze te verzilveren.

Hierdoor komt de eindstand op 3-3.

Al met al jammer dat we de overwinning niet naar ons toe hebben kunnen trekken in deze zware wedstrijd. Maar de leiding is trots op de geleverde inzet en willen de jongens feliciteren met dit zwaar bevochten punt.