C-junioren zaterdag, C1, 1e klasse 22

12 december 2015 11:00

Scheidsrechter

Gidding, J.M.

Vandaag de laatste competitie wedstrijd voor de winterstop voor de spelers van de C1. Quick 1888 C1 uit Nijmegen kwam op deze frisse dag op bezoek bij ons. Dankzij de medewerking van WAVV, die het kunstgras ter beschikking stelde kon deze wedstrijd gelukkig door gaan.

Een echte wedstrijd is het nooit geworden, dankzij een vroege goal van Kay die in de 2e minuut de bal al in het net had liggen. In de 12e minuut werd een voorzet van Tommy door een verdediger van Quick in het eigen doel gelegd. en een minuut later was het Tommy die zelf het doel trof, 3-0. In de 22e en 23e minuut waren het wederom Tommy en Kay die de rust stand op het scorebord weten te zetten van 5-0.

In de tweede helft begon ONA weer scherp aan de wedstrijd en werd de doorgebroken Jay van Beek in de 5e minuut neergehaald binnen de 16 en gaf de scheids een terechte penalty. Die werd keurig binnen geschoten door Steijn, 6-0. De Ona verdediging was nog aan het juichen voordat ze zelf in de gaten hadden dat Quick de 6-1 wist te scoren.

Een paar minuten later kreeg ONA een corner en werd een speler van ONA aan zijn arm naar de grond getrokken, en kregen we de tweede penalty van de wedstrijd. Deze werd verzilverd door onze aanvoerder Stan, 7-1.

Daarna was de doelpunten regen begonnen. om de paar minuten werd er gescoord, 2x door Jay van Beek, 2x door Kay, een schitterende goal van Stan in de kruising en als afsluiting van deze wedstrijd pakte Jay Hulshof ook zijn goaltje mee. Eindstand 13-1.

Een mooie afsluiting van het jaar met een zeer sportieve tegenstander!!!

C1  C1

Aan het einde van de middag werd deze mooie dag afgesloten met een etentje bij de chinees. Tussen de buien door zijn de meesten op de fiets naar de Nude gereden waar een schitterende tafel voor ons klaar stond. Met heel veel lekkers op tafel en een goed humeur hebben wij zo het jaar feestelijk afgesloten. We willen de jongens bedanken voor de inzet in de eerste helft van het seizoen en gaan vol goede hoop na de winterstop het vervolg van het seizoen in.