ONA F1 wint bekerwedstrijd tegen UHC F1: 13-0

13 - 0

UHC F1

F-pupillen, F1, Groep 2 11

29 augustus 2015 9:45

Vanochtend kwart voor 10 stonden de jongens van ONA F1 klaar voor een bekerwedstrijd tegen UHC F1 uit Hernen. Prachtig zonnig weer en de mannen hadden er zin in. UHC begon aanvallend vanaf de aftrap en ONA moest even hun plek vinden. Nadat het overspelen op gang kwam, kreeg ONA een paar schietkansen maar het vizier moest nog even scherp gesteld worden. Na 10 minuten werd de score geopend door Jelke na een mooie actie. Al snel daarna scoorde Dushyanth uit een voorzet. Uiteindelijk werd de ruststand 4-0 voor ONA na nog twee goals van Jelke.

Na de rust kwam het ONA spel goed op gang. Er werd goed overgespeeld, het veld werd breed gehouden en langs de zijkanten kwamen de voorzetten. Wisse was de eerste die de bal in de goal schoot: laag in de hoek. Snel daarna scoorde hij zijn tweede. Op rechts kreeg Thijmen veel ruimte en hij stoomde regelmatig op. Met goede schoten op goal scoorde hij drie keer. Ook Dushyanth was scherp voor de goal en prikte nog twee goals erin. Achterin hielden Timon en Devon de verdediging prima dicht en gaven de passes breed op het middenveld. De score werd nog hoger met een goal van Sylvan, mooi schot, en van Milo, scherp bij de keeper.

Eindstand 13-0 met goed spel. Nu op naar de volgende wedstrijd tegen Redichem F1.