ONA'53 2 zondag op overtuigende wijze naar finale nacomptitie

Mannen zondag, 2, 2e klasse/3e klasse nr10 2D-1E/2F nacompetitie

25 mei 2015 11:30

Scheidsrechter

Terwoert, W.

ONA’53 2 moest vandaag voor de nacompetitie  de returnwedstrijd spelen tegen AWC 3 uit Wijchen. Zaterdag was de uitslag 1-1 dus moest het vandaag  thuis afgemaakt worden. ONA ’53  begon goed aan de wedstrijd, maar echte kansen leverde het niet op. AWC 3 speelde lekker mee  en had voetballend gezien het betere van het spel.

Toch was het de thuis club die na een kleine 25 minuten op voorsprong kwam . Ludo Oosting, die de laatste weken uitstekend speelt, lobde op de zestien  de bal over een tegenstander en haalde vervolgens verwoestend uit en de bal verdween onbereikbaar voor de keeper in de bovenhoek. ONA’53 2 voetbalde goed door en 10 minuten later was het good old Marco Ruijsch die na een vrije trap van Yordy”dobbertje” van Silfhout de 2-0 liet aantekenen.  Dit was tevens ook de ruststand.

Jesper van de Peppel moest in de rust  licht geblesseerd  in de kleedkamer achter blijven en werd vervangen door Moes el Kandoussi.

ona 2  ona 2

ONA’53 begon goed aan de 2e helft en er werd goed en leuk gevoetbald. Na ongeveer 20 minuten in de 2e helft was het wederom Marco Ruijsch die schitterend raak kopte na een voorzet op maat van Yordy van Silfhout en de stand op 3-0 bracht. Dit was de nekslag voor AWC 3. Na een fraaie  aanval schoot Marco Ruijsch vervolgens keihard en op schitterende wijze een perfect voorzet van Ludo Oosting binnen. Stand 4-0.

Het was vervolgens Moes el Kandoussi  die na goed doorzetten van Niels Korf de bal van grote afstand op de paal schoot. ONA’53 2 wisselde Niels Korf voor Nino Keijman en Vailey Weibolt kwam in het veld voor de zeer sterk spelende Faisal  Atahi. Even later kwam Akaash Sewtahal  in het veld voor goalgetter Marco Ruijsch. Akaash speel zich 10 minuten voor tijd vrij in de zestien en gunde de bal aan Nino Keijman om de 5-0 binnen te schieten. Denis Kaplan kwam nog in het veld voor de uitstekend spelende Ludo Oosting, maar de eindstand was al bereikt.

ONA’53 2 speelt op zondag 31 mei 2015, mede dankzij de uitstekende steun van een grote schare supporters, de finale op een nog nader te bestemmen locatie. ONA’53 2 heeft de finale dik en dik verdient gehaald en verwacht veel steun van het fantastische ONA’53 publiek om promotie na de 2e klasse te bewerkstelligen.