45'

D-Pupillen D1, 2e klasse D

21 november 2009 10:15

ONA D1 alleen aan kop.
Vandaag uit naar Lunteren voor de wedstrijd tegen de plaatselijke D1. Vooraf toch wel enige spanning binnen het team want Lunteren deed het tot nu toe prima in de competitie. Met Gianni weer als laatsteman en Ron op het middenveld begonnen we prima aan de wedstrijd. Lunteren werd vastgezet op eigen helft en direct kwamen er wat kansjes. Op het moment dat het doelpunt leek uit te blijven was het dan toch onze topscorer Bjorn die de 0-1 scoorde. Daarna drukten we door en was het Aaron die zich mooi vrijspeelde en goed uithaalde, 0-2. Hierna zakten we even een beetje in en kon Lunteren een paar keer uitkomen, maar echt gevaarlijk werden de gastheren niet. Goed doorjagen van de D1 zorgde ervoor dat Ron alleen op de keeper af kon gaan, hij werd echter vastgehouden. De vrije trap die wie hiervoor kregen werd door Gianni (ja, onze prima laatsteman) mooi binnen geschoten, 0-3. Dit was ook de ruststand. Begin tweede helft werd de wedstrijd snel beslist, een prima solo van Ron betekende de 0-4 en even later was het na een aanval over rechts Bjorn die goede voorzet gaf en Rens die het afmaakte, 0-5 dus. Het enige wat we hierna vergaten was nog meer doelpunten te maken, daarbij moet ik even vermelden dat Jouad een klein kansje kreeg vanaf 11 meter maar dat hij het doel wel heel ver naar rechts zocht. Vlak voor tijd kreek Lunteren nog loon naar werken door een foutje in onze achterhoede af te straffen,
eindstand 1-5. Volgende week kregen we de D2 van Blauw-Geel uit Ede op bezoek.