Accommodatie

Onbekend

D1 verliest de stadsderby

Ongelukkig verlies D1
Verliezen is nooit leuk, maar verliezen van WAVV kwam dubbel hard aan vandaag. We begonnen goed aan de wedstrijd en Gianni kwam een paar keer goed door, maar de voorzetten en schoten misten hun doel. Ona was de betere ploeg maar Wavv verdedigde fel en kwam een aantal keer prima eruit via de counter. Deze counters zorgden er ook voor dat we de rust ingingen met een 0-2 achterstand, ook omdat een kopbal van Gianni kort voor rust nog van de doellijn werd gehaald. De tweede helft begonnen we weer goed en al snel was het Gianni die de 1-2 binnen schoot. Hierna waren er aan beide kanten kansen maar was het Wavv die de 1-3 maakte, al zat daar wel een buitenspel luchtje aan. Ona was even van slag en nadat Ron moest uitvallen door een blessure was het even zoeken. Toch kwamen we nog terug tot 2-3 door een doelpunt van Bjorn. Hierna probeerden we het nog wel maar schoten van Gianni en Jouad misten doel. Jammer, maar door het gelijkspel van RVW tegen Zwart-Wit blijft de 1ste plaats nog inzicht. Volgende week gaan we uit naar Otterlo.
Auteur: Gert | 31 oktober 2009