13 mei 2014 19:30

Scheidsrechter

Schrauwen, M.

ONA C1 verslaat ook SKV/Wageningen in de laatste competitiewedstrijd...en kijkt terug op een superseizoen

ONA C1 heeft dinsdagavond in de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen ook SKV/Wageningen aan de zegekar gebonden. Door deze overwinning heeft ONA C1 deze competitie ALLE 22 wedstrijden gewonnen, 66 punten, 127 doelpunten voor en 23 tegen. Een redelijk unieke prestatie!!

In de eerste helft wilde het duel tussen de Wageningse voetbalverenigingen nog niet echt losbarsten, er was wel sprake van een veldoverwicht voor ONA maar dit resulteerde niet in een voorsprong. Vandaar dat met de brilstand de rust werd bereikt. ONA C1 zette vanaf het begin van de tweede helft weer ouderwets druk op de helft van de tegenstander en liep vervolgens door ons verzorgde combinatievoetbal vrij snel uit naar een 2-0 voorsprong, doelpunten van Menno en Kay.

Het countervoetbal van SKV/Wageningen leverde de Zoomclub halverwege de tweede helft toch nog een doelpunt op, 2-1. Maar ONA C1 bleef ook na de tegengoal de vertrouwde speelstijl hanteren en kwam weer via Menno op een meer dan verdiende 3-1 voorsprong. Na eerst ook nog een doelpunt van ONA afgekeurd te hebben vanwege vermeend buitenspel floot de KNVB scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

De ongeslagen status, met alleen maar overwinningen in deze competitie, was voor ONA C1 een feit!

Niet alleen het behaalde kampioenschap met de ongeslagen status stemmen tot tevredenheid, zeker ook de gedreven instelling en leergierigheid van de C1 spelers. Vele van hen waren/zijn ook buiten de officiële trainingstijden op het (mini)kunstgras van ons sportpark van Ketwich Verschuur te vinden en steeds met het voetbalspelletje bezig. Marco en Joost hebben met hun spelopvatting en goede en betrokken coaching iedere training en wedstrijd de lat voor de spelers weer hoog gelegd en alleen daardoor wordt je beter. Goed bezig trainers en spelers!

Maar ook sociaal was het een uitzonderlijk goed seizoen, de interesse van ouders, familie, vrienden en andere bekenden voor ONA C1 was groot.
Geen problemen met de was, vervoer en altijd positieve support langs de lijn. De twee keer `hap & sap` bij Schateiland met spelers en ouders waren heel gezellig! Goed bezig ouders!

We spelen nog toernooien in Doetinchem en Druten en gaan met het geld wat de spelers gespaard hebben, en waar ze zelf een bestemming voor mogen zoeken, het seizoen in juni echt afsluiten.

Het is voor ons sportief en sociaal een superseizoen geweest!