1 - 1

SVHA 3 (zon)

Mannen zondag, 3, 5e klasse 02

18 mei 2014 10:30

Het is ONA 3 (zon) gelukt om uit de laatste twee wedstrijden toch nog een punt te pakken. Op 11 mei jl. speelde het de uitwedstrijd tegen DSZ 2 uit Boven-Leeuwen. ONA kwam zeer sterk uit de startblokken en speelde een sublieme eerste helft. Door doelpunten van Marcel ten Böhmer Richard Janssen en Gerard van de Leur ging het met een 2-3 voorsprong de rust in.

Na rust leek er geen vuiltje aan de hand voor de Wageningers, maar doordat Ronald van der Straten voor de tweede keer op rij een tegenstander in de zestien naar de grond trok, kwamen de gastheren op gelijke hoogte, waarna zij uit een scrimmage ook nog eens de leiding namen 4-3. Marcel tekende niet veel later voor de verdiende gelijkmaker ook uit een strafschop. Tien minuten voor tijd sloeg het noodlot dan toch toe voor ONA en scoorde DSZ uit een hoekschop de winnende treffer 5-4.
Jammer, maar helaas wederom geen overwinning.

Afgelopen zondag moest ONA 3 het opnemen tegen SVHA uit Andelst. Uit had ONA met 9-2 aan de kont gehad, dus er moest iets goed gemaakt worden. En dat gebeurde ook. ONA kwam in de eerste helft nog wel met 0-1 achter, maar deze achterstand werd na de thee rechtgetrokken door een mooie goal van Arjo Kok uit een assist van Arno Schuiling. ONA kreeg daarop nog een paar beste kansen, maar twee keer de lat en één keer de paal stonden geluk in de weg. Na negentig minuten hield scheidsrechter Cees Drenth het voor gezien en kon het team zich gaan richten op de derde helft. Deze keer niet in de kantine maar op het strand van Kijkduin.

Namens alle spelers en begeleiding wil ik iedereen alvast een hele prettige vakantie toewensen en tot volgend seizoen.

Bron: Arjo Kok