Datum

27 april 2014 10:00

Accommodatie

Onbekend

ONA 3 (zon) heeft gisteren in de uitwedstrijd tegen SDOO 3 een fikse nederlaag opgelopen. Na 90 minuten stond er een 10-3 score op het scorebord. De nederlaag was het gevolg van een niet compleet elftal en een paar tijdens de wedstrijd opgelopen blessures.

Met maar krap twaalf man toog ONA richting Heteren. Dit aantal is veel te weinig voor dit team, dat toch altijd een paar blessuregevoelige spelers telt. Vol goede moed werd er aan de wedstrijd begonnen die in de eerste helft aardig gelijk op ging. SDOO kwam op 1-0, maar snel daarna kwam ONA op gelijke hoogte door Gerard. Daarna was het weer de beurt aan SDOO 2-1. Dirk bracht ONA met een vlammende intikker weer op gelijke hoogte, maar nog voor rust scoorden de gastheren uit Heteren twee keer 4-2.

Na rust was het gebeurd met de Wageningers. Keer op keer doken de spitsen van SDOO op voor doelman Erik, die nog zes keer de gang naar het net moest maken. Tussendoor scoorde Carlo nog met het hoofd de derde treffer voor ONA. De wedstrijd eindigde voor ONA met negen man doordat er drie spelers met blessures het veld moesten verlaten en er geen wisselspelers meer voor handen waren.

Een wedstrijd om maar gauw te vergeten. ONA snakt naar het einde van de competitie die nog drie wedstrijden duurt.

As. Zondag speelt ONA thuis tegen Beuningse Boys 5. Aanvang 10.30 uur.

Bron: Arjo Kok