1 - 5

ONA'53 JO15-1

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

19 april 2014 13:00

De wedstrijd begon slordig met bijna een goal tegen, maar hij ging er niet in. Na ongeveer 10 minuten voetballen krijgt Bjorn de bal op de middellijn, hij dribbelt een paar meter en haalt uit. Een geweldige trap en hij vliegt er in 0-1 voor ONA.

Niet lang daarna schiet Bjorn er weer een in, de 100ste van het seizoen en 0-2 in de wedstrijd. 5 Minuten nadat Bjorn de 0-2 binnen schiet heeft ONA balbezit, met een geweldige opbouw waaruit Ruurd de 0-3 binnenschiet.

Vlak voor rust heeft ONA weer balbezit en een geweldige actie van de aanvoerder Bas, waaruit de 0-4 komt. De tweede helft had wat minder doelpunten maar was toch leuk om naar te kijken. Ongeveer 10 minuten voor tijd  maakt ONA de 0-5 en weer een doelpunt van Bas. Vlak voor tijd scoort Kesteren met een counter en is het 1-5, waarna de scheidsrechter affluit.

Bron: Jip van Kruining